Det finns inga dåliga väder…

Det är dagar som denna det krävs lite extra motivation för att ta sig ut i löpspåret. Här i Stockholm vaknade vi upp till snöyra, inte direkt det väder jag hade beställt i alla fall.

Men jag hade bestämt mig! Ett varv runt Brunnsviken skulle det bli, och det blev det. Jag gillar att springa i regn, luften blir så fräsch och jag känner mig alltid lite hårdare när jag måste trotsa vädrets makter… Lite hård kände jag mig allt i dag också även om regn är att föredra framför snöstorm. Fötterna protesterade högljutt efter att jag doppat dem i rundans femtielfte vattenpöl.

Ett svar till Det finns inga dåliga väder…
  1. [...] Löpning runt Brunnsviken. GPS:en lade av men det blev ungefär 11 kilometer enligt Google [...]... jennysunding.se/2012/04/16/vecka-15-traning

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.