På förmiddagen svängde jag förbi två presskontor. Det är pressvecka och byråerna som representerar de olika märkena visar upp höstens och vinterns nyheter (känns lite märkligt när det enda jag längtar efter är kortärmat och shorts :-)). Hos EvaHelena PR träffade jag Cissi från Reebok. Hon berättade bland annat om Reeboks samarbete med Crossfit. Samarbetet sträcker sig över 10 år och innebär att Reebok sponsrar en rad olika tävlingar samt designar en speciell Crossfit-kollektion. Produkterna ligger i den högre prisklassen eftersom de är specialdesignade i utformning och material för att fungera optimalt för atleterna som tävlar i Crossfit. De kommer att säljas hos utvalda crossfit-klubbar, så kallade boxar, från sommaren. Crossfit-kläderna fanns inte på plats men det gjorde mycket annat fint. Jag kollade in härligt färgsprakande skor och melerade toppar och byxor.

Skor i långa rader från Reebok 

Snyggt blåmelerat linne 

Hos Presskontakterna tittade jag på färgglada skidkläder från Peak Performance. Sedan föll jag för deras dunväst med manchesterdetaljer. Det bjöds på en riktigt god lunch. Tofu, med svamp, broccoli och en rotfruktspuré. Snyggt upplagd var den också.

Den här vill jag ha!

Lunch hos Presskontakterna