Nöjd tjej pustar ut efter målgång

Arton kilometer i tuff terräng avklarade. Det blev en riktigt lerig historia! I starten klafsade vi igenom en geggig åker, inne i skogen badade vi i leriga vattenpölar och som grädde på moset, alla dessa backar :-).

Det gick att välja 6, 12 eller 18 kilometer. Banan var 6 kilometer, så jag sprang alltså tre varv. Det första varvet kändes inte speciellt bra. Benen var tunga och flåset ville inte riktigt vara med när det gick uppför. Andra varvet kändes lite bättre, då passade jag för övrigt på att halka i en av ovan nämnda lerpölar. Tredje varvet, ja då var det bara att ånga på. Det är en mentalt skön känsla att veta att du är inne på sista varvet. Tiden blev 1.33.47 och jag placerade mig på 16:e plats utav 118 damer i min klass. Mycket nöjd.

John ångade på riktigt bra, hans 12 kilometer gick på 58:20! Och min fina storebror kom förbi, härligt med supporterklubb. Efter kanelbulle, banan och ett antal koppar sportdryck styrde vi från Norra Djurgården. En väl godkänd lördagsaktivitet. Jag måste spontanspringa lopp oftare tror jag…

Nu ligger vi som två döda sillar i soffan. Jag har en känsla av att det kommer att strama både här och där i morgon.

Strax innan start för damer 12 och 18 kilometer

John (svartklädd, till höger i bild) spurtar in på upploppet

Lite lätt leriga