Måndag: Army Fitness, 75 minuter. Fokus styrka.

Tisdag: Löpning, 25,00 kilometer, 2:27:18.

Onsdag: Army Fitness, 75 minuter. Fokus kondition/intervaller. Totalt cirka 6 kilometer.

Torsdag:

Fredag: Army Fitness, 75 minuter. Kombinerat styrke- och konditionspass.

Lördag: Löpning med John, 6,04 kilometer, 33:34.

Söndag: Löpning med John, 15,03 kilometer, 1:18:49.

Sammanlagt 52 kilometer löpning och mycket funktionell styrka, det är jag nöjd med. Jag samlar på mig så många kilometer som möjligt inför maran, bara en dryg månad kvar nu… Den här veckan gör jag mina sista militärträningspass. Lite vemodigt att det snart är slut för jag gillar det skarpt, men de kommande veckorna behöver jag fokusera helt på löpningen.

Andra planer för veckan är ett löppass med bror min i morgon samt än en 20 kilometer+ runda, antagligen till helgen.

Hoppas ni har en fin måndag och trevlig valborg!