Att grodda en kikärta – del 3

Dag 3. Nu börjar det hända grejer!

Hej små groddar!

Jag ska erkänna att jag blev barnsligt förtjust när jag såg de små vita ärtsvansarna. Det fungerar :-)! Det enda jag gör är att skölja dem 2-3 gånger per dag och att förvara dem mörkt däremellan. Läs också del 1 och del 2 i min spännande groddningsserie :-).

Ett svar till Att grodda en kikärta – del 3
  1. [...] ni vill följa utvecklingen fram till misslyckandet så klicka på del 1, 2 och 3. Skrivet av jenn... jennysunding.se/2012/05/06/att-grodda-en-kikarta-del-4

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>