Sista passet med Army Fitness avslutat. Det känns lite vemodigt och tråkigt att inte få träffa gruppen igen nästa vecka. Tur i alla fall att det blir AW i kväll på söder.

Dagen till ära fylldes de 75 minuterna av diverse lekar. I par fick vi fajtas genom att försöka träffa varandras axlar, vader, få händerna runt den andres mage, runt den andres rygg. Vi stod på huk och försökte putta omkull varandra, vi stod i armhävningsposition och försökte slå undan den andres armar. Varje gren utfördes i en minut. Det blev också situps-med-kasta-däck-tävling, en variant av under hökens alla vingar kom och stålmannen då man ska slänga sig i famnen på resten av gruppen…

Det jag vill komma fram till är att även om vi lekte, skrattade och hade kul så blev vi också andfådda och trötta i musklerna. Dagens träningstips är därför att ta med ett gäng polare ut i en park eller liknande och turas om att komma på roliga lekar. Plocka fram barnasinnet helt enkelt! Nu blir det intervju och sedan skrivande. Trevlig fredag!

Jag hittade en lekställning i Turkiet tidigare i år