Vid dagens långpass fick min nya löparrygga följa med. Jag fick den av storebror och hans sambo i födelsedagspresent. Tack Jonas och Åsa, den funkar alldeles utmärkt!

Ryggan heter Race Elite 25 och kommer från Inov-8. Den väger bara 358 gram (!) men rymmer 25 liter. I dag hade jag vatten, en jacka och energibarer med mig. När jag och Jonas ska springa BAMM i sommar kommer det att bli desto mer packning. För er som söker en lätt och smidig rygga för till exempel transportlöpning till jobbet så kan jag varmt rekommendera denna.

Jag och ryggsäck innan passet. Svårt att inte kisa i det vackra solskenet!

Dagens pass blev en 3-milare i ett somrigt Stockholm. Det var sista långpasset inför maran. De sista två veckorna kommer jag att dra ner på längden men fortsätta att hålla igång benen. Jag börjar bli lite nervös inför loppet!