Solen lyser med sin frånvaro, skulle man lugnt kunna säga… I går spåddes det vackert väder och 18 grader, men det är inte vad jag möts av utanför mitt fönster i alla fall. Men vi får göra det bästa av saken, luften blir ju så syrerik och härlig när det (spö)regnar :-). Nu vankas det snart frukost, klockan 12.00 finns jag på startområdet. Kul ska det bli! Och till er som läste Metros upplyftande löpsedel och artikel i går: lyssna på din kropp, ha roligt i spåret och lyssna inte på skrämseljournalistiken. Enligt mig leder rubriker som ”Fyra personer har dött i motionslopp – bara i sommar”, till att folk snarare stannar hemma i soffan än något annat. Självklart måste man veta sina egna begränsningar och självklart ska man inte springa dagen efter en blöt utekväll. Men att skrämma folk till att Tjejmilen (och andra lopp) skulle vara ”farliga” för hälsan, det är korkat.