Det finns inga dåliga väder…

Solen lyser med sin frånvaro, skulle man lugnt kunna säga… I går spåddes det vackert väder och 18 grader, men det är inte vad jag möts av utanför mitt fönster i alla fall. Men vi får göra det bästa av saken, luften blir ju så syrerik och härlig när det (spö)regnar :-). Nu vankas det snart frukost, klockan 12.00 finns jag på startområdet. Kul ska det bli! Och till er som läste Metros upplyftande löpsedel och artikel i går: lyssna på din kropp, ha roligt i spåret och lyssna inte på skrämseljournalistiken. Enligt mig leder rubriker som ”Fyra personer har dött i motionslopp – bara i sommar”, till att folk snarare stannar hemma i soffan än något annat. Självklart måste man veta sina egna begränsningar och självklart ska man inte springa dagen efter en blöt utekväll. Men att skrämma folk till att Tjejmilen (och andra lopp) skulle vara ”farliga” för hälsan, det är korkat.

4 svar till Det finns inga dåliga väder…
 1. Linda från Hudik Svara

  Lycka till från 11611 🙂

  • Jenny Svara

   Tack Linda! Jag hade ett riktigt bra och roligt (jobbigt) lopp. Hoppas att det gick bra för dig!

 2. Linda från Hudik Svara

  Jag är nöjd, 6 min bättre tid än i fjol. Har dock svårt att pressa mig till max, skulle vilja kunna ta ut mig till max så att jag måste göra som Marcus Hellner och slänga mig på backen efter målgång 😉

  • Jenny Svara

   Härligt Linda, grattis! Med en sådan förbättring låter det som om du kämpat riktigt bra tycker jag. Se till att vila ordentligt i dag :-). Trevlig söndag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.