God morgon måndag! I dag ska jag för första gången sitta på min nya frilansplats. Det känns nästan som om jag börjar ett nytt jobb, en förväntansfull känsla som blandas med några fjärilar i magen :-).

Är extremträningstrenden ett sätt att frigöra sig från samhällets inrutade rutiner?

Jag vill passa på att tipsa om en artikel som jag har skrivit i senaste Sportguiden. Den handlar om varför det har blivit så trendigt att träna ”extremt”. Allt fler väljer att hoppa på utmaningar som Klassikern, Ironman och ultralöpning medan gruppträningen har fått stor konkurrens av Crossfit, militärträning och andra typer av boot camps. Jag har också intervjuat danska Crossfit-esset Ditte Jacobsen, en glad och härlig tjej som är stark som en oxe. Sportguiden är ett gratismagasin som finns i olika butiker runt om i landet, till exempel på Stadium.

Ditte Jacobsen är ett av Casalls ansikten i deras nya kampanj