Tortillapizza

I går snodde jag ihop pizzor på tortillabröd. Enkla att göra och väldigt goda.

På fullkornstortillas bredde jag grön pesto, schalotten- och vitlök (som jag stekte i olja först), tomater, gul och röd paprika, smulad fetaost, riven Västerbottenost och några blad basilika. Pizzorna gräddade jag i 15 minuter på 180 grader. Några skivor serranoskinka blev grädden på moset.

Innan gräddning

Pizza, babyspenat med vinägrett och en alkoholfri torr cider = Fredagsmys

2 svar till Tortillapizza
  1. PerM Svara

    Ser härligt mumsigt ut!
    Om vi inte ses så lycka till på Tjurruset. Se till att bli ordentligt lerig! 😉

    • Jenny Svara

      Kul at träffas i dag! Ja, leran var det gott om :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.