Hässelbyloppet 2012 – Inte min dag

20121014-140431.jpg

På väg hem igen efter loppet. Ett lopp som trots sin flacka bana inte ville mig sitt bästa. Eller rättare sagt, det var magen som inte ville. Efter fyra kilometer grep en ondsint magkramp tag, och den envisades med att hålla kvar ända in i mål. Jag stannade tre gånger men bestämde mig lika många gånger att fortsätta en bit till. Tiden stannade till slut på 44:13. Åh!! Jag som skulle ner mot 43… Besviken är jag absolut, men måste ändå ge mig själv kredd att jag tog mig i mål. Min fina sambo persade på 42:55. Han är bäst!

Före magproblemen och taggad inför start (fast jag ser sömnig ut…). Iklädd snyggaste SprangDu.se-tröjan!

6 svar till Hässelbyloppet 2012 – Inte min dag
 1. PerM Svara

  Grattis till fina prestationer båda två!
  44:13 med magont är inte dåligt!

  • Jenny Svara

   Tack! Nej det är inte en dålig tid, men det känns ändå surt för ”tänk om” jag inte fått ont… och så vidare. Men men det kommer fler lopp!

 2. PerM Svara

  Hoppas magontet försvinner också så du blir pigg igen. 🙂

  • Jenny Svara

   Magen känns bättre nu när den har fått vila en stund i soffan :-).

 3. Kristina Sunding Svara

  Grattis lilla gumman till att du genomförde loppet trots magont. Du är så himla duktig 🙂

  • Jenny Svara

   Tack så mycket :-). Stor kram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.