Premiär: Veckans Bloggsvep

Nu vill jag presentera ett nytt inslag här på bloggen. Jag läser väldigt många bloggar i samma genre som min egen, alltså bloggar om träning, kost och hälsa. Den här veckan har jag samlat inläggen som jag fastnat för lite extra, och de vill jag nu dela med mig av till er under olika teman i Veckans Bloggsvep. Tanken är att ni ska få möjlighet att inspireras på samma sätt som jag gjorde när jag läste inläggen jag länkar till. Och vet ni någon, eller om ni själva skriver, en blogg som jag borde kolla in till nästa vecka – berätta gärna det i kommentarsfältet. Då kör vi:

Veckans Bloggsvep (vecka 46)

Träningstips för kroppens kärna 

 • Upp & HoppaMagträning med medicinboll: Sofy ger fem bra övningstips med medicinboll. Jag gillar speciellt russian twist som även går att göra med kettlebell eller viktskiva.
 • Fitnesscoachen – Magträning i TRX: TRX-band är ett annat bra redskap. Jag gillar att stora delar av kroppen kopplas in i varje övning, vilket gör träningen funktionell, effektiv (och jobbig). Madeleine Johansson har filmat två övningar som garanterat får det att svida i musklerna.

Stenålderskost

Hasselnötsglass hos Primallife

Glammig träning

 • Sofia Springer med stilGymstil och bästa intervalltipset: Modejournalisten Sofia Hedström är en frisk fläkt i löparvärlden. Den här veckan gick hon till gymmet för att köra intervaller i en minst sagt häftig outfit. Jag älskar kombinationen tuff träning och glamour :-).
 • MaratonbloggenGlamlöparens 10 budord: Petra Månströms kaxiga motto är ”Hellre snygg än snabb”. Hon lägger stor omsorg vid att hitta rätt tävlingsdress och alla som har läst hennes blogg vet hur svag hon är för djurmönstrade detaljer. Jag skrattade gott åt hennes 10 budord för glamlöpare.

Vitaminkick

 • Jessica Clarén – Dagens boost måndag och fredag: Jessica lägger upp bildkollage som jag kan drömma mig bort med hur länge som helst. Inspirerande och vackert.

Inspirerande bilder hos Jessica Clarén 

Tänkvärt

10 svar till Premiär: Veckans Bloggsvep
 1. Uppochhoppa Svara

  Tack fina Jenny! Vilken rolig sammanfattning av bloggveckan!

  • Jenny Svara

   Tack själv för din välskrivna blogg! Roligt att du gillar min sammanfattning :-).

 2. PerM Svara

  Kul med detta nya inslag! Ska bli intressant att se vad du läser och rekommenderar. 🙂

  • Jenny Svara

   Tack Per!

 3. Stepup 2 Fitness Svara

  Vilket kul inslag! Är en ny läsare och kommer att hänga kvar 🙂

  • Jenny Svara

   Åh vad roligt att höra, välkommen!

 4. Jessica Svara

  Jenny – från hela hjärtat, TACK!

  • Jenny Svara

   Tack själv Jessica för din fina blogg!

 5. Fyscoachen Svara

  Tusen tack Jenny:-) Kul att träffa dig på utbildningen! Ha en fin vecka!

  • Jenny Svara

   Tack själv Åsa! Hoppas att vi ses snart igen :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.