Sara som skriver bloggen Träningsglädje har gjort en lista över sina favoritträningskläder 2012. Det vill jag också, här kommer min lista:

Årets bästa sko:

Asics Gel-DS Racer 9, mina sköna och fina lättviktsskor som invigdes vid Tjejmilen tidigare i år. Ser fram emot våren och barmark så att vi kan fortsätta umgås.

Snabba skor

Årets bästa träningströja:

Icebreakers LS Pace Zip följer med på nästan varenda runda nu när det är kallt. Vill du vinna en likadan, var med i min andra adventstävling, sista tävlingsdag är i morgon.

Skönt med krage och smidig dragkedja på Icebreakers Pace Zip

Årets bästa inomhusbyxor:

Salomon Exo Motion Tights, nyinköpta men redan en favorit. Följsamma, smiter åt alldeles lagom och väldigt snygga.

Årets bästa utomhusbyxor:

Tja, det blir ett par tajts här med. Älskar tajts. Tränar nästan enbart i tajts. Mina älsklingar från Houdini har hängt med ett tag men är still going strong. Kommer dock inte ihåg vad modellen heter.

Årets bästa löparjacka:

Gillar min tunna jacka från Asics som ingick i utrustningen för Springtime Travels ledare. Nu på vintern är det skönt med en lite tjockare variant. Min jacka från Kämpela har fleecetyg vid halsen, mycket skönt.

Triss i favoriter, Kämpela-jacka (den vita lappen hör egentligen inte till), tajts från Houdini och Asics-skor.

Årets bästa underställ:

Har inte så många underställ, men mitt lila från Newline fungerar bra.

Årets bästa strumpor:

Jag gillar Icebreakers tunna löparstrumpor. De sitter bra, håller fötterna torra och reglerar temperaturen lika bra som övriga Icebreakerplagg (värmer när det är kallt, ventilerar bra när det är varmt).

Årets bästa sport-bh:

En rosa från Champion (utan bygel) som åker fram liiite oftare än de andra.

Det ryms en hel del märken i min lista, men Asics och Icebreaker är nog ändå favoriterna. Visst är det kul med snygga och bra träningskläder!