Nu har jag korat två vinnare i tävlingen om en träningströja från Icebreaker. Ni har tipsat om många bra blogginlägg från det gångna året, tack för det. Det var såklart svårt att välja och till slut fick lotten avgöra mellan flera inspirerande bidrag. Här är vinnarna:

Marie Hallbergson:
Upp och hoppaBygga hemmagym
”Jag gillade verkligen alla fina ritningar och bilder. Tanken på att bygga ett eget hemmagym dök ju definitivt upp och om jag köper hus någon dag då ska jag leta upp inlägget och kolla in alla bra tips!”

Sugen på att bygga ett hemmagym? Kika in hos Upp och hoppa.

Per Magnvall:
Performance by Hagström – Slutet närmar sig:
”Jag valde det här inlägget för att det illustrerar den snudd på obeskrivligt sköna känslan av att susa fram i hög fart på en nästan trafikfri asfaltsväg i solen. Cykling blir inte roligare än så här.”

När jag ser Magnus Hagströms film från Portugal blir jag väldigt sugen på att köpa cykel

I eftermiddag kommer tredje tävlingen, trevlig advent på er!