Premiärmilen – nu kör vi 2013!

Nu är vi hemma igen efter dagens tävling som för min del slutade med tiden 44:09. Helt okej för att vara årets första lopp, nu har jag något att jobba på under resten av säsongen. Just nu ligger fokus på maran i juni, men till hösten kommer jag att springa en hel del millopp och då ska jag banne mig under 44!

Arrangörerna hade jobbat bra med underlaget. De isiga partierna var fint grusade så jag kunde springa med lättviktsskorna. Skönt eftersom de fungerar bäst under snabba pass.

John, min snabbe sambo, slog sitt personbästa med nästan två minuter! Han stormade över mållinjen på 41:10. Jag ser sub40 inom en snar framtid :-). Min antilop till bror drog till med 37:00. Jag är väldigt stolt över dessa herrar.

John Premiärmilen

John under loppets första varv

Jonas Premiärmilen

Krigar-brorsan på väg mot nytt PB

Lisa Nordén Premiärmilen

Lisa Nordén kom tvåa i damklassen på 35:32. Vann gjorde finska Sandra Eriksson på 35:01.

Jenny PremiärmilenOch där springer jag!

Bilderna kommer som ni ser från bästa sajten SprangDu.se. Har ni bilder från loppet? Ladda upp dem där!

13 svar till Premiärmilen – nu kör vi 2013!
 1. PerM Svara

  Grymt jobbat alla 3! Ni är fantastiska! 😀

  • Jenny Svara

   Tack så mycket Per!!

 2. Rund är också en form! Svara

  Grymt bra jobbat!
  Och din brorsa ser verkligen ut som en krigare på fotot. Hehe! 🙂

  • Jenny Svara

   Tack så mycket! Ja visst gör han :-D, han är grym på att pressa sig själv till fina prestationer.

 3. pilla Svara

  Snyggt sprunget! Du fick nästan exakt samma tid som http://linnharordet.wordpress.com/

  • Jenny Svara

   Tack detsamma! Och tack för ett bra bloggtips, nu ligger även ”linnharordet” bland mina bokmärken.

 4. Annie Svara

  Snyggt jobbat! Och kul att ses sist! 🙂

  • Jenny Svara

   Tack och tack detsamma Annie :-)!

 5. Staffan Svara

  Haha, vad roligt, jag känner igen din sambo då jag sprang bredvid honom sista kilometern och trots att jag spurtade starkt så var han ännu starkare och spurtade om mig på upploppet, vilket syns på målgångsvideon, se min blogg). Dock slog jag honom tidsmässigt då jag fick 41:04.

  Hälsa honom ett ”bra jobbat” från mig 🙂

  Tyvärr, för egen del var 41:04 ett överlägset personsämsta då jag sprungit milen under 40 minuter sju gånger och varit nere på 37 minuter tre gånger men just nu verkar det inte som om min kropp riktigt svarar på träningen. Hoppas komma igen till Kungsholmen Runt 🙂 och springa fortare där än jag gjorde på Premiärmilen

  • Jenny Svara

   Ja han är en ruskigt snabb spurtare :-)!
   Skönt att kunna springa på 41 trots dålig känsla i kroppen. Det är ju fortfarande tidigt på säsongen, snart är du säkert uppe ur ”svackan” igen. Lycka till Staffan!

  • John Svara

   Kul att jag slog dig på spurten Staffan, men lika kul för dig att du tog mig på nettotiden! 🙂 Jag ska ner under 40 jag också, vänta du bara! Jag stönade och skrek som en jäkla dåre på upploppet i söndags, mjölksyran brände i låren. Jag hoppas jag inte var i vägen för dig!

 6. Linn Svara

  Nej, men vad kul, det var dig jag tog rygg på vid ca 8 km. Jag fokuserade på ryggtavlan med Kämpela/kämpala? och tänkte bara kämpa kämpa. Sprang om dig i någon backe vid 9 km, men du var visst hack i häl. Jag kom i mål på 44:08 minuter.

  Bra jobbat! Och tack för draghjälpen 🙂
  Nästa lopp blir det under 43:30! Är du med? 😉

  • Jenny Svara

   Vad roligt Linn :-). Tack detsamma, och ja – nu jobbar vi oss neråt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.