Nu är vi hemma igen efter dagens tävling som för min del slutade med tiden 44:09. Helt okej för att vara årets första lopp, nu har jag något att jobba på under resten av säsongen. Just nu ligger fokus på maran i juni, men till hösten kommer jag att springa en hel del millopp och då ska jag banne mig under 44!

Arrangörerna hade jobbat bra med underlaget. De isiga partierna var fint grusade så jag kunde springa med lättviktsskorna. Skönt eftersom de fungerar bäst under snabba pass.

John, min snabbe sambo, slog sitt personbästa med nästan två minuter! Han stormade över mållinjen på 41:10. Jag ser sub40 inom en snar framtid :-). Min antilop till bror drog till med 37:00. Jag är väldigt stolt över dessa herrar.

John Premiärmilen

John under loppets första varv

Jonas Premiärmilen

Krigar-brorsan på väg mot nytt PB

Lisa Nordén Premiärmilen

Lisa Nordén kom tvåa i damklassen på 35:32. Vann gjorde finska Sandra Eriksson på 35:01.

Jenny PremiärmilenOch där springer jag!

Bilderna kommer som ni ser från bästa sajten SprangDu.se. Har ni bilder från loppet? Ladda upp dem där!