Nu är vi hemma igen efter dagens lopp. Sol, lätt bris, 10-15 plusgrader och en relativt snabb bana bidrog till en bra känsla, speciellt under första halvan. Först höll jag visserligen på att missa starten på grund av en milslång toalettkö… Men när startskottet ljöd hade jag som tur var hunnit fram till fållan.

Jag kände direkt att benen och flåset var med mig. Första milen gick snabbare än vad jag planerat eftersom kroppen var stark, men sen blev det allt tyngre. Jag höll uppe tempot men fick kämpa ganska hårt i uppförsbackarna under de sista 5-6 kilometerna. Vid vätskekontrollen efter 16 kilometer var jag så törstig att jag tog en hel flaska som jag nästan tömde. Runt 19 kilometer försökte jag lägga in en extra växel, kroppen svarade – men jag tror aldrig att upploppet på en tävling har känts så lång…! Klockan stannade på 1.39.27, en tid jag är riktigt nöjd med. När jag sprang Stockholm Halvmarathon 2010 gick jag i mål på 1.45.30, mycket har hänt sedan dess :-).

John har haft ont i foten hela veckan och var osäker på om han skulle springa 10K, som han var anmäld till. Foten kändes bättre i morse och han sprang sin mil på 42.05, snyggt!

Jenny Kungsholmen

Efter en dryg kilometer av loppet, från SprangDu.se

John Kungsholmen runtBästa killen!

Under dagen träffade jag på några klubbkompisar från Runday, bland annat Elisabet som ingår i tränarteamet. Hon sprang in på en tredjeplats i damklassen på halvmara-distansen. Stort grattis till dig!

Vi hade självklart med kameran och eftersom 10K och halvmaran startade med en timmes mellanrum hann vi fota en hel del till vår sajt. Sprang du loppet? Kika in på SprangDu.se och sök på ditt startnummer – kanske finns du med på bild! Om du eller någon du känner har plåtat under dagen tycker jag att du ska ladda upp bilderna. Ju fler desto bättre!

Nej, nu vill jag sätta mig på en uteservering… Hoppas att ni har en fin lördag! Själv tänker jag ta mig ett glas vin i solen :-).