Träning i tävlingsmiljö

Helg betyder ofta långpass och den här lördagen är inget undantag. I dag ger jag dock träningspasset en liten twist.

I går hämtade jag ut nummerlapp till Kungsholmen Runt. Ser fram emot att insupa lite tävlingsatmosfär, känns som bra uppladdning inför maran. Jag har bara sprungit halvmaradistansen på tävling en gång tidigare. Det var hösten 2010 när jag spontananmälde mig till Stockholm Halvmarathon, ett lopp som gav mersmak. Strax därefter anmälde jag mig till Stockholm Marathon 2011.

Så i dag är planen alltså ett lite snabbare långpass i tävlingsmiljö. Jag passar även på att inviga mitt nya tävlingslinne från Runday IF.

Kungsholmen Runt Runday

4 svar till Träning i tävlingsmiljö
 1. SnabbaFötter Svara

  Det blir kanon! Lycka till!

  • Jenny Svara

   Tack! Det kändes riktigt bra :-).

 2. Henrik Tallroth Svara

  Lycka till idag på Kungsholmen Runt!

  Jag står i valet och kvalet om jag köpa tävlings linne ifrån Runday IF Så du får gärna Jenny berätta vad du tyckte att löpa i det efter loppet om du tycker det är värd att köpa.

  • Jenny Svara

   Tack Henrik, det var ett roligt lopp! Jag gillar linnet men jag bar det över en tshirt så jag kan inte svara på hur det känns direkt mot kroppen. För mig kändes det som ett givet köp eftersom jag gärna visar att jag tävlar för Runday :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.