Wow vilket Hallelujah-moment vi upplevde i går! Eller rättare sagt, Josefin upplevde – jag är ju redan frälst :-). Vi möttes upp efter jobbet och tog t-banan till Universitetsområdet där det fullkomligt bubblade av förväntningar redan 1,5 timme innan start. Efter mellanmål, väsk- och värdesaksinlämning, titt i tälten och obligatoriskt vänta-länge-i-toalettkön tog vi plats i startfållan. Josefin var som sig bör lite nervös innan start men gjorde allt enligt regelboken när vi hörde startskottet. Vi hittade in i ett skönt tempo utan att ryckas med av den första folkstormen, eller kosläppet som konferencier Blossom kallade det. Norra Djurgården är perfekt tävlingsmark med sina vackra omgivningar och plana underlag. Vi höll ett jämnt tempo de första kilometerna för att sedan öka sista biten. Josefin var stark, glad och peppad – så roligt att se. Vår slutspurt måste också ha varit en rolig syn. Där tog vi många placeringar vill jag lova! Klockan stannade på 29.32 (fast på hemsidan har Josse av någon anledning fått tiden 34:36, men det ska vi se till att ändra). Jag är superstolt coach.

Summa summarum, en riktigt bra kväll. Bland det första Josefin frågade efter målgång var om vi inte kunde anmäla oss till något fler lopp nu i sommar. Tjejmilen den 7 september kändes så långt bort. Det är bra betyg om något!

SprangDuSista biten innan mål, humöret på topp! Från SprangDu.se.

IMG_6341Nöjda efter väl genomfört lopp