Jaha, vad händer nu då? Så här dagarna efter ett lopp som har bestått av massor med förberedelser och förväntningar brukar det kännas lite tomt. Glad magkänsla men ändå… tomt, som om jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig an härnäst. Det vet jag i och för sig, men mitt nästa stora mål är inte förrän i slutet av september. Då väntar mitt första Lidingölopp. Innan dess kommer jag, som ni ser i loppkalendern här bredvid, att springa en hel del tävlingar men utan några riktiga målsättningar. Jag vill i och för sig försöka få till en riktigt snabb mil på Kistaloppet 31 augusti, men vi får se.

Lidingöloppet blir i alla fall sommarens fokus. Oj vad jag ska tugga backar! Om ni undrar var jag håller hus kan ni alltid leta i:
– Ursvik Extreme-banan
– Hammarbybacken, eller på
– ”Tippen” vid Hagaparken

Ursvik ExtremeEfter ett besök i Ursvik Extreme förra sommaren

Men först väntar några dagars återhämtning. Benen är fortfarande riktigt stela och jag kommer att jogga första gången i morgon kväll då jag har företagsträning. Sedan får vi se hur upplägget blir, jag låter kroppen bestämma vad den är sugen på. Det brukar bli bäst så.