Kort mellanlandning hemma – med ett stort leende på läpparna! Vad roligt det var att få coacha alla härliga tjejer på Urban Training-eventet i Rålambshovsparken. Jag, Sofia och Terese sprang runt med varsin grupp mellan tre stationer i parken, två gånger per ställe. Vi körde femton minuter på varje station vilket alltså blir 90 minuters tuff träning. Ingen dålig utmaning, speciellt inte i den här värmen! Här hittar ni övningarna som deltagarna fick göra. Dra ihop ett kompisgäng och testa, ni behöver bara egna kroppsvikten och någon trappa här och där. Superenkelt och effektivt.

Efter träningen fick deltagarna smoothies, bars, frukt och goodiebags innan de stapplade hemåt ;-). Tack alla ni som var med, den här energin kommer jag att leva på länge! Jag har inte så många bilder just nu men hoppas kunna bjuda på fler senare. Nu har jag packat grillväskan för att möta upp sambon och hans bror. Trevlig lördag på er!

Urban Training

Alla 60 deltagare fick likadana rosa tröjor att träna i

Urban Training

In action! (Bild lånad av Sofia)

Urban TrainingGlada tränare (Bild lånad av Sofia)