Tidigare i våras fick jag nys om en anatomisk kortlek som är ritad och utformad av naprapaten Erik Beijer. Erik är inte bara en skicklig naprapat och van föreläsare inom anatomi utan också en duktig medicinsk illustratör. John (som har gått till Erik på Access Rehab) köpte en kortlek till mig och jag gillar den skarpt. Önskar att jag haft den när jag tragglade musklernas ursprung och fästen på universitetet!

Jag blev därför väldigt glad när Erik kontaktade mig förra veckan, för visst vill ni också plugga och/eller fräscha upp era anatomikunskaper på ett enkelt och smart sätt?

Den anatomiska kortleken från BEIJER ANATOMI består av 55 vändbara kort med muskler och muskelgrupper. På ena sidan finns en snyggt illustrerad bild på muskeln och på andra sidan en beskrivande text med ursprung, fäste, funktion samt svenska och latinska namn. 

Genom att ange koden JENNYSUNDING får ni 10 procent rabatt i webshoppen, som ni hittar genom att klicka BEIJER ANATOMI Webshop.

Anatomisk kortlek 2Kortleken levereras i en snygg låda

Anatomisk kortlek kopia Anatomisk kortlekSnyggaste anatomihjälpmedlet på marknaden, om du frågar mig