Dagens sista jobbrace avverkas på kaféet där min syster jobbar. Jag gillar att jobba så här, med en god kaffe på en skön stol där jag kan titta på folk när inte näsan är begraven i datorskärmen.

Och i morgon är det alltså dags för Lidingöloppet. Jag har som ni förstått inte mått helt prima den här veckan men peppar peppar, i dag känner jag att krafterna är på väg tillbaka på riktigt. Jag ska snart packa ihop mina grejer och styra hemåt för en skön uppladdningskväll i soffan. John går på ölmässa men jag har något mycket bättre som väntar (än öl alltså, John hade gärna fått vara hemma ;-)). Världens bäste Kasper, min bror Jonas och sambo Åsas lille katt. En katt med tratt. Han ligger just nu hemma i lägenheten och återhämtar sig efter ett angrepp i bakbenet förra helgen. Jag känner att mys i soffan är precis vad vi båda behöver i kväll.

Cappucino

Världens bästa syster gör grymt god cappuccino

Kasper

John skickade den här bilden på Kasper som har hittat in under sängöverkastet!