Lidingöloppet 2013 – DNF

Det blev ingen medalj i går.

Jag var inställd på att springa och som jag skrev i fredags ägnade jag kvällen åt att ladda med bra mat och vila i soffan. Kroppen har ju inte riktigt varit med på noterna den senaste tiden men det kändes bättre och jag vaknade utan huvudvärk i går. Magen svarade visserligen inte så bra på frukosten och när vi närmade oss Lidingövallen började huvudet krångla igen. Jag bestämde mig för att starta men var nog redan där inställd på att det kanske inte skulle bli 30 kilometer. Gnistan fanns inte, jag var inte tillräckligt taggad utan mest irriterad över att kroppen kändes svag.

Pulsen gick upp i varenda liten backe (och den första milen är ändå snäll jämfört med vad som väntade längre fram). Varenda muskel och tanke i mig skrek sluta. Efter sju kilometer bestämde jag mig för att kliva av. Alla dagar är verkligen inte bra dagar.

Så. Det blev ingen medalj för genomfört lopp i går. Jag var väldigt besviken på vägen hem men när jag vaknar i dag ser jag annorlunda på saken.

Herregud, det kommer fler tävlingar. Nu ska jag bara bli av med det som spökar i kroppen, sen vill jag ha revansch.

Jenny Lidingöloppet

Ett leende innan loppet, men gnistan saknades

12 svar till Lidingöloppet 2013 – DNF
 1. Kristina Sunding Svara

  Bra beslut, Man måste lyssna på kroppen. Ha nu en skön söndag.
  Stor kram från supporterklubben i Mårdsund

  • Jenny Svara

   Tack! Ja när kroppen talar då ska huvudet lyda :). Stor kram

 2. Fyscoachen Svara

  Krya på dig! KRAAM!

  • Jenny Svara

   Tack Åsa! Stor kram

 3. Anna Svara

  Tråkigt Jenny, men du var klok som lyssnade på kroppen. Det kommer fler år som du själv säger.

  KRAM kloka du & krya på dig!

 4. SnabbaFötter Svara

  Tråkigt när det inte blir som man tänkt sig, men så är det ibland. Vi kommer tillbaka!

  Jag hade liknande bakgrund där kroppen inte varit på bästa humör de senaste dagarna även om det var bättre igår. Men för mig var det självklart att inte starta, för det fanns ingen chans att jag skulle ta mig hela vägen utan att göra kroppen sämre. Är jag inte frisk kan jag inte ge mig på tuffa fysiska utmaningar.

 5. Helena Svara

  Klokt beslut Jenny! Som sagt – det kommer fler lopp, men du har bara en kropp… <3 Du får snart din revansch, det är jag säker på… 😉

 6. Linn Svara

  Trots ett leende på läpparna så ser du faktiskt inte helt kry ut, bra beslut Jenny! Och som sagt, det kommer massor av fler tävlingar:) Kram och krya på dig

 7. pilla Svara

  Tråkigt, men måste säga att jag sprungit roligare lopp. Älskar banan men inte trängseln!

 8. Jenny Svara

  Tack för alla fina kommentarer! Det gör mig ännu mer övertygad om att det var rätt beslut. Stor kram till er

 9. Tuggarn Svara

  Det kommer mänga fler lopp..vi borde ha högre tolerans för DNF och istället glädjas åt att vi ställt oss på startlinjen:) Lidingöloppet går säkert nästa år också:)

  • Jenny Svara

   Så sant :-)!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.