Skolbänken lockar

Jag visste att det här skulle hända förr eller senare (oj så dramatiskt det lät!). När jag avslutade mina senaste studier på journalistlinjen i Uppsala ville jag verkligen slänga mig ut i arbetslivet. Då hade jag precis fått jobb som skribent på Blossom Magazine, men visste ändå att jag på ett eller annat sätt skulle sätta mig i skolbänken igen i framtiden. Sedan dess har jag gått många kortare tränings- och kostkurser men till vårterminen är jag sugen på att söka någon distanskurs på universitetet.

I dag är sista anmälningsdagen för de flesta utbildningarna. Jag har fyllt i mina favoriter och passar på under förmiddagskaffet att fylla i det sista på antagning.se. Det jag kollar efter är olika påbyggnadskurser inom idrottsvetenskap (som jag har läst förut på kandidatnivå) och då främst idrottsmedicin som jag länge har velat veta mer om. Jag blir som ett barn på julafton när jag kollar igenom kurskataloger, lite pirrig och sprallig över allt intressant som finns att läsa.

Brunel

Mitt universitet i England

2 svar till Skolbänken lockar
  1. SnabbaFötter Svara

    Jag kan tänka mig att det pirrar till lite och kanske skulle det gjort det för mig också om jag skulle kolla utbudet. Men jag tänker också att en annan värdefull kunskap jag får lite mer automatiskt får jag genom erfarenhet och den kunskapen ska inte heller glömmas bort. Hoppas du väljer nåt bra! 🙂

    • Jenny Svara

      Ja visst är det så! Jag gillar kombinationen teori och praktik :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.