Jag visste att det här skulle hända förr eller senare (oj så dramatiskt det lät!). När jag avslutade mina senaste studier på journalistlinjen i Uppsala ville jag verkligen slänga mig ut i arbetslivet. Då hade jag precis fått jobb som skribent på Blossom Magazine, men visste ändå att jag på ett eller annat sätt skulle sätta mig i skolbänken igen i framtiden. Sedan dess har jag gått många kortare tränings- och kostkurser men till vårterminen är jag sugen på att söka någon distanskurs på universitetet.

I dag är sista anmälningsdagen för de flesta utbildningarna. Jag har fyllt i mina favoriter och passar på under förmiddagskaffet att fylla i det sista på antagning.se. Det jag kollar efter är olika påbyggnadskurser inom idrottsvetenskap (som jag har läst förut på kandidatnivå) och då främst idrottsmedicin som jag länge har velat veta mer om. Jag blir som ett barn på julafton när jag kollar igenom kurskataloger, lite pirrig och sprallig över allt intressant som finns att läsa.

Brunel

Mitt universitet i England