Tack för alla bidrag i Allt för Hälsan-tävlingen. Ni skriver så kloka ord om vad Hitta energi betyder för er och jag har fått många bra tips på vad jag ska skriva om i bloggen framöver. Lotten har fått avgöra och vinnarna heter Sofia och Carina, grattis till er! Biljetterna finns snart i era inkorgar. Hoppas att jag även träffar några av er andra på mässan i helgen!

Vad betyder att hitta energi för dig?

Sofia: ”Att stanna upp en liten stund i vardagen för att reflektera över varför jag gör saker och ting – varför tränar jag? Varför vill jag äta rena produkter? Varför gör jag de val jag gör? Ibland är det lätt att glömma målen och syftet med det man gör dagligdags, men när jag stannar upp och reflekterar en stund kommer jag ihåg varför och det ger mig energi!”

Carina: ”Springa ensam i en skog där jag endast kan höra mitt eget flås och lite fågelkvitter.”

Här är två bilder som är tagna när jag har varit full av energi: Under Salomon Trail Tour Hellas i somras och i Turkiet som instruktör för Springtime Travel.

Jenny Hellas 2

 Jenny är hoppfull