Jag fick en rolig förfrågan i höstas om att vara med och ta fram träningsprogram till appen Healthy Heroes.

Healthy Heroes är en svensk motivationsapp för träning och livstil som låter användaren bygga upp en spelkaraktär med hjälp av riktig träning.

Mina träningsprogram är för dig som vill klara av att springa antingen 5 eller 10 kilometer på åtta veckor. Du får också tips på kompletterande styrketräning. Du följer uppläggen genom appen, enkelt och smidigt. Jag har också tagit fram en egen Jenny Sunding ”JS”-karaktär som bär en snygg rosa-orange outfit.

Healthy Heroes

Så här ser det ut inne i appen. Antingen tränar du på som vanligt och registrerar passen i appen eller så köper du ett färdigt träningsprogram att följa. Du kan också dela dina strapatser med vänner, ge någon en high five eller utmana en kompis i ett tränings-battle.

Jenny Sunding - Female

Så här ser en färdig Jenny Sunding-karaktär ut

Jenny Sunding - Male

Den manliga motsvarigheten

logo

Häftigt va! Här är en länk till itunes där du kan ladda ner appen gratis. Om du vill kan du sedan köpa träningsprogram för en prisvärd summa. Hoppas att vi ses där!