Planeringen har varit igång ett tag och nu har jag äntligen nöjet att berätta om min och Shirin Djavidis workshop Running n’Yoga, söndagen 23 mars på Rosa Skrot i Stockholm. Det blir ett intimt och lyxigt event för endast 30 tjejer, allt för att ni som kommer ska få så bra coaching som möjligt av mig och Shirin. Jag håller i löpningen där vi fokuserar på teknikövningar, tips och trix som gör dig till en snabbare och starkare löpare. Shirin tar hand om yogan med sköna flöden och positioner som gynnar löparkroppen. 

Det blir en fullspäckad inspirationsdag från 9-16 som förutom träningspassen även inkluderar två föreläsningar, en lyxig goodiebag (värde 1 500 kronor!) samt en e-bok med våra bästa träningsövningar och tips för att du ska komma ihåg allt nytt du har lärt dig under dagen. Jag kommer att hålla i en kostföreläsning och lämnar sedan över stafettpinnen till Shirin som på ett inspirerande sätt pratar med er om motivation.

Dagen kostar 995 kronor per person, eller 1 695 kronor som ett ”kompispris” om ni är två som anmäler er tillsammans. Medlemmar på Rosa Skrot har 10 procent rabatt och betalar 895 kronor. Anmäl dig senast den 18 mars till info@thebabynetwork.se med ämnesraden ”Running n´Yoga”. I mejlet skriver du dina kontaktuppgifter och bifogar ett kvitto på inbetalningen som görs på BG: 199-7667.

Läs mer om Running n’Yoga och våra samarbetspartners på eventets facebooksida eller på thebabynetwork.se.

Skrivbord