Icebreaker Run yoga

GT Spirit Tank, 899 kronor // Spirit Capri, 999 kronor

Icebreaker kommer med en ny kollektion som går helt i linje med mitt förra inlägg. Yoga/Run-kläderna är tillverkade i merinoull precis som Icebreakers övriga plagg. Jag älskar att träna i tunna ullkläder då temperaturregleringen är överlägsen andra material. Plaggen håller värmen när det är kallt och ser till att kroppen hålls sval när det är varmt. Att tyget inte luktar trots många och långa pass är inte helt fel det heller.

Det känns riktigt roligt att Icebreaker (som är ett av mina favoritmärken) har tagit fram kläder som ska kännas smidiga både under yogapasset och löprundan. Det ligger i tiden tror jag då allt fler förstår vilken bra kombination löpning och yoga är. Mina favoriter ur kollektionen ser ni här ovanför. De ska finnas att köpa på Naturkompaniet och Add Nature.