Running

Nu är vi bestämt att nytt datum för min och Shirins workshop Running n’Yoga blir den 27 april.

Vi kommer att hålla en heldag från klockan 9-16 på Rosa Skrot med yoga, löpning i Tantolunden, föreläsningar, hälsosam mat och dryck och en välfylld goodiebag (till ett värde av 800 kronor). Jag kommer dessutom att filma alla deltagares löpsteg så att ni får individuell feedback att ta med hem tillsammans med en e-bok med Shirins och mina bästa yoga- och löpartips. Vi håller gruppen liten, endast 30 deltagare, för att kunna ge bästa möjliga coachning till var och en.

Priset för allt detta är 695kr (medlemmar på Rosa Skrot har 10% rabatt) och du betalar till BG: 199-7667. Posta sedan ditt O.S.A. senast den 20 april till info@thebabynetwork.se med ämnesraden ”Running n’Yoga”. Bifoga i samband med detta dina kontaktuppgifter och en skärmdump där du visar att inbetalningen är genomförd.

Här kan ni läsa vårt pressmeddelande

Här hittar ni eventets facebookgrupp

Varmt välkomna hälsar jag och Shirin, i samarbete med The B.A.B.Y. Network