Nu är vi på plats på hotellet nere vid hamnen här i Visby. Efter en liten lätt morgonrunda högg vi in på frukostbuffén (det absolut bästa med att bo på hotell). Tävlingsområdet ligger bara ett stenkast bort vid Wisby Strand, dit kommer vi att knalla om en liten stund. Gotland välkomnade oss med blåst, regn och kyla i går eftermiddag, men nu på morgonen är det sol och klarblå himmel. Som på beställning! Hoppas att ni har en fin lördag, här drar vi snart igång första upplagan av Nordic Classic Running.

 Nordic Classic Running 2

Frukostbuffé med gott bröd, yoghurt, ägg och kaffe – min uppladdning inför löpningen

Nordic Classic Running 3

Här bor vi! Scandic vid hamnen har fräscha och fina rum i sin lilla ”stugby”

Nordic Classic Running

Charlotte och Lisa är peppade till max – snart springer de likt två gaseller runt Visby!