Running n’Yoga-eventet på Rosa Skrot blev väldigt lyckat, tiden bara sprang iväg. Vips så hade sju timmar gått! Tjugosex tjejer fick testa på yoga som Shirin specialanpassat för löparkroppen och jag tog med grupperna (en på förmiddagen och den andra på eftermiddagen) ner mot Tantolunden där vi gick igenom och tränade löpteknik. Jag filmade tjejernas löpsteg före och efter teknikträningen och det var många, mycket lättare steg, som hamnade på film omgång nummer två.

Lunchen kom från Mix n go, Svensk Kombucha stod för dryck och Arla keso för mellanmål. Tack för det! Innan lunch pratade jag om kost kring träning och Shirin delade med sig av några smarta motivationsknep. Ett fullspäckat schema minsta sagt. Tack också till Malin som har roddat med allt inför dagen. Jag hade väldigt roligt och somnade som en stock i går strax efter nio…!

RnY

Några av deltagarna och vi som arrangerade, att vara på Rosa Skrot är alltid lika trevligt