I går lyssnade vi på Lyndelle Palmer Clarke som står bakom Dailygreatness-dagböckerna (läs mer om dem här). Hon delade ut lappar till var och en med en fråga eller ett påstående som vi skulle reflektera över. Jag tar med mig min fråga in i den nya veckan. I dag får den mig att fundera över de där små vardagssakerna som jag är väldigt tacksam över men som jag sällan stannar upp och faktiskt tackar för.

Rocking fit

I dag känner jag tacksamhet över:

1. Att vi har tvättmaskin i lägenheten. Jag kommer ihåg en period i England då jag hade 30 minuters väg till tvättstugan. Det var inte riktigt lika smidigt.
2. Att jag kan välja att jobba hemifrån dagar då jag inte har några kunder eller möten på stan (och när jag helt enkelt inte känner för att klä mig i annat än mysbyxor och oborstat hår).
3. Att vi har en välsorterad matbutik alldeles utanför porten.
4. Att jag i kväll ska laga ett recept ur min nya bok Hello Green
5. Att min syster kommer hit efter jobbet.

Alla fem – hur små några av dem än är – bidrar till att min måndag blir finare och bättre.
Tack!