Någonting hände i måndags eftermiddag, temperaturen gick från varm och solig sommardag till kall och ruggig höst. Jag och Josefin hade tänkt att köpa våra nummerlappar och sedan chilla i gräset i väntan på loppet. I stället försökte vi (i våra alldeles för tunna kläder) hitta sätt att hålla oss så varma det gick.

Loppet då, jo det gick så bra! Josefin ville springa snabbare än förra året och jag skulle peppa henne att klara sitt mål. Vilket hon gjorde med råge. Drygt 2,5 minuter snabbare än Vårruset 2013, 26:58 stannade klockan på. Kanonbra är bara förnamnet!

Här kommer ett litet bildregn från kvällen.

VårrusetAtt kramas med Blossom är ett exempel på bra sätt att få upp lite värme…

Vårruset inför… Uppvärmningsdans på parkeringen är ett annat.

Vårruset 3Starten gick vid 19 och här fångar John oss strax innan slutspurten. Josse behöll gott mod genom hela loppet…

Vårruset 4… Här lägger hon in sista växeln över gräset

Vårruset

Vårruset 2Mål! Glada och nöjda, känslan efter målgång kommer jag nog aldrig att tröttna på.