Brunchtipset: Radisson Blu Strand

Brunch, åh älskade brunch. Finns det något mysigare helgnöje? 

Om ni är på jakt efter ett trevligt brunchställe i Stockholm kan jag varmt rekommendera Radisson Blu Strand Hotell på Nybrokajen. Vi var där i söndags med Johns bror Filip och Malin. I restaurangen Herr Julius dukas det upp ett gäng varma och kalla rätter, flera sorters mat- och fikabröd, ostar, efterrätter, kaffe, tebuffé och möjlighet att blanda till en rivig Virgin Mary (om den ska vara Bloody går det säkerligen att göra ett tillval i baren!). Vi satt i flera timmar vid ett fönsterbord med utsikt över Nybroviken. En riktig helgfavorit, som sagt.

Brunch 3

Quiche, ost, lax och oliver – en av flera tallrikar

Brunch 2

Te i lösvikt som man kunde hälla i en egen liten kanna

Brunch

Mousse, crème brûlée, yoghurt med honung, frukt, morotskaka, brownies… 

2 svar till Brunchtipset: Radisson Blu Strand
  1. Linda Assarsson Svara

    Ser supergott ut!
    Fanns det mycket vegetariskt?

    • Jenny Svara

      Ja det kändes väldigt fräscht och fint! Det fanns en del kalla sallader, äggröra och quiche (kanske har jag glömt någon rätt?) – förutom bröd, ostar, efterrätter och så vidare. Jag äter allra helst vegetariskt, men även en del fisk, och då fanns det mycket att välja på.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.