För två år sedan träffade jag Linda från Hudiksvall på en träningsresa i Turkiet, sedan dess har vi haft lite kontakt via min blogg. Jag blev därför jätteglad när Linda för ett tag sedan ville boka ett PT-pass för sig och sin syster. I helgen var de nere i Stockholm med Helenas lilla dotter Edit och avslutade sin tjejweekend med att möta upp mig i Vasaparken. Det blev en timme fylld av ett gäng övningar och skratt. Vädret var helt på vår sida och jag hoppas att tjejerna hade lika kul som jag tyckte att det var. Jag har sagt det förut och säger det gärna igen, utomhusträning är grejen!

PTpass-Vasaparken-2Fotograf Edit plåtade sin mamma och moster genom hela passet. På bilden längst ner syns det ganska tydligt vilka som har tränat stenhårt – och vem som bara hållit i tidtagaruret… :-). Linda och Helena körde järnet, superbra jobbat!