Superyogavecka

Den här veckan har jag två yogaevent inbokade i kalendern. Den första gick av stapeln i tisdags då jag lite av en slump fick veta kvällen innan att superyogisarna Johanna Andersson och Monika Björn var i stan.

Så på eftermiddagen styrde jag stegen mot häftiga House of Shapes där dansaren Jennie Widegren och hennes gäng huserar. Under 90 minuter fick jag och resten av gruppen testa koncepten MOJO Flex och MOJO Yoga. För dig som inte har testat yoga förut (och ni andra med för den delen), håll utkik efter speciellt MOJO Flex. En enkel 30-minuters klass där man jobbar med statiska och dynamiska stretchar för att öka kroppens rörlighet. Bra som återhämtning mellan tuffa träningspass och en skön omladdning av batterierna. Recover – Reload – Recharge. Läs mer om MOJO på deras sajt. Kanske signar ni även upp hos Yogobe där Johanna och Monika instruerar flera bra sekvenser.

I kväll är det Elaine Rydberg som står för instruktionerna när Casall bjuder in till en lekfull yogaklass där fokus ligger på att kunna balansera på händerna. Inte min starkaste gren direkt, men efter i kväll har jag säkerligen några bra tips att jobba vidare utifrån. Somliga går på Summer Burst, jag festar in fredagen med yoga, hehe.

Här nedanför ser ni en liten sekvens där jag försöker få mitt ben att stanna kvar i ett fint träd bredvid super-Johanna, går sådär eftersom jag har fullt upp med att le så att käkarna går ur led. 

Yoga 3 Yoga 2 Yoga

 

 

4 svar till Superyogavecka
 1. Linda Svara

  Vad roligt att du fått njuta lite av våra härliga Göteborgsyogisar 🙂

  • Jenny Svara

   Ja superhärligt :-)!

 2. Rund är också en form! Svara

  Härligt med yoga! 🙂
  Bara ett tips (med tanke på fotot längst ner). Ha aldrig foten mitt på knät. Antingen över, eller om det inte går; under knät. 🙂

  Kram M

  • Jenny Svara

   Tack! Jag brukar ha foten ovanför men just där och då så gled den ner :-). Kram

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.