Den här veckan har jag två yogaevent inbokade i kalendern. Den första gick av stapeln i tisdags då jag lite av en slump fick veta kvällen innan att superyogisarna Johanna Andersson och Monika Björn var i stan.

Så på eftermiddagen styrde jag stegen mot häftiga House of Shapes där dansaren Jennie Widegren och hennes gäng huserar. Under 90 minuter fick jag och resten av gruppen testa koncepten MOJO Flex och MOJO Yoga. För dig som inte har testat yoga förut (och ni andra med för den delen), håll utkik efter speciellt MOJO Flex. En enkel 30-minuters klass där man jobbar med statiska och dynamiska stretchar för att öka kroppens rörlighet. Bra som återhämtning mellan tuffa träningspass och en skön omladdning av batterierna. Recover – Reload – Recharge. Läs mer om MOJO på deras sajt. Kanske signar ni även upp hos Yogobe där Johanna och Monika instruerar flera bra sekvenser.

I kväll är det Elaine Rydberg som står för instruktionerna när Casall bjuder in till en lekfull yogaklass där fokus ligger på att kunna balansera på händerna. Inte min starkaste gren direkt, men efter i kväll har jag säkerligen några bra tips att jobba vidare utifrån. Somliga går på Summer Burst, jag festar in fredagen med yoga, hehe.

Här nedanför ser ni en liten sekvens där jag försöker få mitt ben att stanna kvar i ett fint träd bredvid super-Johanna, går sådär eftersom jag har fullt upp med att le så att käkarna går ur led. 

Yoga 3 Yoga 2 Yoga