All time favourite: Lax i foliepaket

Midsommarhelgen är över men jag stannar kvar två kvällar extra hos mina föräldrar. I dag har vi ätit en riktig sommarmåltid med min storfavorit lax i foliepaket. Den här gången fick fisken samsas med lök, tomater, massa olika örtkryddor, salt, peppar och en klick smör. Ugnen stod på 250 grader och det tog cirka 30 minuter innan kalaset var färdigt. Färskpotatis, grekisk yoghurt med ännu mer örter och en tallrik med grönsaker blev pricken över i.

Lax i foliepaketLax i foliepaket Lax i foliepaket

2 svar till All time favourite: Lax i foliepaket
  1. Rund är också en form! Svara

    Åh gud så gott (och enkelt)! 🙂

    • Jenny Svara

      Ja! Ofta är det enklaste också det godaste :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.