En löptur på fjället

Mitt barndomshem ligger passande nog bara två mil från fjällområdet där jag ska springa långlopp i augusti. För att hinna känna lite på terrängen innan jag flyger tillbaka till Stockholm gav jag mig av tidigt i morse för att springa en sväng. Drommenbacken är en del av Bydalsfjällen som jag tidigare bara åkt upp för med liften. Jag kan meddela att det var ganska mycket jobbigare att springa (eller rättare sagt lunka) till toppen… Väl uppe fortsatte jag ut över fjället. Inte en människa i sikte och med milslånga vidder som bredde ut sig framför mina fötter. Så skönt och välgörande för själen. Drygt två timmar senare var jag tillbaka vid botten av skidbacken.

Jag säger inte mer än så utan låter bilderna tala för sig själva. Hoppas att ni har en fin tisdag!

FjällturFjälltur 2 Fjälltur 3 Fjälltur 4

Fjälltur 6

Fjälltur 5 Fjälltur 8 Fjälltur 9

3 svar till En löptur på fjället
  1. Rund är också en form! Svara

    Ljuvligt!! 🙂

  2. Träningsglädje Svara

    hur fint som helst!!

  3. Jenny Svara

    Ja jag blir alldeles glad bara av att titta på bilderna :-).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.