Stockholm Trail 2014

Jag går igenom bilderna som John tog på mig under gårdagens halvmaraton Stockholm Trail i Nackareservatet. Mitt ansiktsuttryck är tämligen ansträngt (milt uttryckt) på sisådär 90 procent av bildskörden. Ni förstår nog vad jag menar längre ner… Vilket visserligen kan bero på att han tagit de flesta av bilderna från toppen av Hammarbybacken, som vi tog oss upp för två gånger under loppet. Med tanke på att mina ben kändes tunga redan under första kilometern, så blev de inte gladare av att behöva springa uppför en skidbacke. Men inne i skogen hade vi desto roligare. Att hoppa fram över små stigar, rötter, grenar och stenar är kul. I år lyckades jag dessutom undvika getingattackerna. Det tackar jag för.

Jonas, min gasell till bror, flög in på 1:41:12. Själv putsade jag förra årets tid med 2,5 minuter och klockan stannade på 2:04:50. Tolva i damklassen, av runt 50 löpare. Summa summarum ett roligt och välarrangerat lopp. Jag hade visserligen önskat en lite piggare kropp, men i slutändan blev det ändå en bra runda.

Jenny Stockholm trail 4

Jenny Stockholm trail 2

Jenny Stockholm trailJonas Stockholm trailJonas Stockholm trail 6Jenny Stockholm trail 5I mål – och glad igen! Korven gick till världens bäste fotograf och fanclub John 

4 svar till Stockholm Trail 2014
 1. Rund är också en form! Svara

  Grattis till ett bra lopp. När man kommit upp för hammarbybacken SKA man se ut så där i ansiktet! 😉

  • Jenny Svara

   Haha tack! Ja annars är något väldigt fel ;-).

 2. Kajsa Svara

  Vilken upplevelse och väl genomfört lopp! Att springa terräng är verkligen något helt annat på så många sätt:)

  Jag hoppas att allt är bra och att semestern närmar sig! Hoppas vi hörs snart igen. Kram

  • Jenny Svara

   Tack Kajsa! Ja verkligen, och så mycket roligare än asfalt – tycker jag just nu i alla fall :). Hoppas du också mår bra, stor kram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.