Nedräkningen är i full gång och jag börjar så sakteliga glida in i ett riktigt trevligt semester mode. Fast det får inte bli för mycket av den varan ännu för den här veckan har jag en del skrivjobb som måste slutföras för att jag ska få checka ut. Om min planering går i lås kommer jag hinna klart lagom till fredag, men som sagt – då är det fortsatt fokus som gäller. Jag har önskat glad sommar till mina PT-kunder och tur är nog det, för deras skull (fast jag kommer sakna dem!) eftersom jag dragit på mig en liten skada i foten som gett mig ofrivillig semester från löpningen. Min supernaprapat Björn på Access Rehab (gå dit, de är bäst!) hjälper mig back on track och tills vidare får jag underhålla konditionen med cykling. Morgonens pulsspinning påminde mig om att det var länge sedan jag cyklade. Hujedamej. Snart väntar möte med en trevlig frilanskollega och i morgon ska jag testa SUP. Värmen är här och jag tänker inte klaga på att det är för varmt. Hoppas att ni har en bra tisdag!

Jenny vattnet löpningLiten paus under lördagens långpass

Jenny JohnVärldens bästa team, alla kategorier