SUP på Brunnsviken

I onsdags var det äntligen dags för oss att testa stand up paddling, som visade sig vara mycket stabilare och ännu roligare än vad jag trodde innan. Det tog visserligen en liten stund innan nervsystemet hajade grejen, men sen kände jag mig väldigt trygg – trots att jag egentligen inte är speciellt förtjust i djupt vatten… Jag, John och vår lilla grupps tredje deltagare Wilma gled runt i Brunnsviken tillsammans med instruktör Nina. Nina driver Brunnsviken SUP & Yoga och du kommer i kontakt med henne via SUPyoga.se, eller så bokar du direkt via träningsappen Vint.

Jag har fått grym mersmak och önskar att brädorna inte var så dyra. Runt 10 000 kronor! Jag som såg mig själv tassa ner till vattnet en tidig morgon, placera brädan i vattenbrynet och sedan glida ut över den ännu så länge orörda viken. Men men, tills jag hittar en kraftig nedsatt variant får jag nöja mig med att hyra per timme. Förutom den sköna och rofyllda upplevelsen så ger SUP bra balans- och bålträning. Vi var ute i drygt två timmar och när vi kom tillbaka in mot stranden var himmelen så där otroligt vacker som den bara kan vara en ljum och stilla sommarkväll.

SUP 5SUP 2SUP 4SUP 1 SUP 3

5 svar till SUP på Brunnsviken
 1. Lisa Svara

  Wow! Vilka fina bilder. Underbart. Jag MÅSTE testa.

  • Jenny Svara

   Ja Lisa, gör det! Så härligt och roligt :).

 2. Sara Svara

  visst är det kul! jag är helt såld på sup!!

  • Jenny Svara

   Ja, jag med! Min pappa erbjöd sig att hjälpa mig bygga en ;-).

 3. […] oss på Facebook och läs även vad Jenny skriver på sin blogg! Fullbokat i kväll onsdag med ledig... supyoga.se/2014/07/09/stockholm-summer-madness-2014

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Var vänlig ange ditt namn, din e-postadress och en kommentar.