Vandring upp till Kebnekaises topp (snälla regn och dimma – stay away!) och 10 dagar i Italien – två delar av semestern som jag längtar efter väldigt mycket.

Vi kickstartade de lediga veckorna med en lördagsbåttur tillsammans med Emma och Viktor. Bra vänner + båt + fint väder = en tiopoängare. Efter grillning och bad i Kyrkfjärden tog vi en sväng förbi Fjäderholmarna för kaffe och glass. Runt sju timmar från att vi kastade loss, var vi tillbaka igen vid båtklubben i Edsviken.

I dag har vi lunkat runt i söndagstempo. Jag har öppnat sommarens första bok och konstaterat att det var alldeles för länge sedan jag läste något skönlitterärt. När jag jobbar är det mest artiklar om träning och kost som gäller och just nu vill jag lägga alla de texterna åt sidan till förmån för böcker som ”Den vidunderliga kärlekens historia” av Carl-Johan Vallgren, boken jag precis börjat på. Det målande och detaljerade språket fångade mig från första stund, så som bara en riktigt vacker berättelse kan göra.

Hur som helst. Jag kommer att titta in här någon gång då och då, men planerar att hålla mig borta från datorn så mycket som möjligt. Hoppas att ni har en fin sommar, vare sig jobb, plugg eller ledighet står på schemat. Just nu längtar jag efter att foten blir helt bra så att jag kan springa också. Snart så, hoppas hoppas!

Sommar båtPå väg hem från Brunnsviken, dit vi åkte efter jobbet i torsdags med min pappa och syster. Underbar sommarkväll!