11 dagar senare är vi tillbaka i Stockholm igen. Italienresan blev precis så härlig som jag hoppades! Vi landade i Milano och bodde först tre nätter i Menaggio vid Como, där de mäktiga bergen omsluter sjön på alla sidor. Vädret var sisådär, men vi gjorde några fina utflykter och passade på att paddla och bada mellan regnskurarna. Resten av tiden spenderades i Sirmione vid Gardasjön. En bra bas för dagsutflykter till bland annat Venedig, Verona, vinmeckat Valpolicella och berget Monte Baldo, där vi cyklade mountainbike. På måndag drar jag igång med jobb igen, då följer några veckor av att avsluta pågående uppdrag eftersom jag är på väg mot nya äventyr från 1 september och framåt. Mer om det en annan dag! Nu är det fortfarande sol och semester, en liten stund till.

Stor kram till er!

Italien

Från vår balkong med utsikt över Comosjön

Italien

Vingårdar i Valpolicella

Italien

Vårt fina resesällskap Maja och Ville

Italien

Sirmione by night

ItalienI romantiska Venedig, på en liten mysig restaurang vid kanalen