Träna med mig

– Just nu tar jag inte emot några nya kunder, tack för att du tittade in! –

Lisa, 28:
”När jag kontaktade Jenny sommaren 2013 var jag både fysiskt och psykiskt svag, en intensiv jobb- och pluggperiod hade fått mig ur balans. Jag valde Jenny eftersom hennes specialkompetens var just inom det området jag önskade få hjälp med: löpning och styrka/stabilitet. Första mötet med Jenny blev ett startskott för en hälsoresa, inte bara för kroppen utan även för knoppen. Jennys energi och värme gjorde att jag vågade erkänna mig svag, vilket är ett måste om man ska kunna ta sig upp igen. Våra veckor tillsammans blev en utmaning som präglades av glädje, svett och high five – till och med tårar! Trots mina svordomar och fräsande under passen var det Jennys ”Kom igen, du klarar det. Nu gör VI det här!” som fick mig att fortsätta och det belönar sig nu, jag är starkare och tekniken är galet bättre. Jag fick även med mig små utmaningar och ”hemläxor” vilket gjorde att hela träningsveckan blev lyckad! Jenny identifierade mina svaga punkter och såg vad just jag behövde. Mina problem med löparknä är helt magiskt borta! Dessutom har mina testresultat blivit mycket bättre och mitt självförtroende inom träning är tillbaka. Varje träningstimme har varit en energibomb! Om jag är nöjd? Oh yes!”

Janne, 57:
”Det bästa med Jenny som PT är att hon går igenom ens styrkor och svagheter innan hon lägger upp träningen. Jag har fått en hel ”verktygslåda” med övningar. Det är näst intill omöjligt att misslyckas med sin träning eller hälsa när man får Jennys engagemang, kunnighet och pedagogiska förmåga. Till varje ny träning kom Jenny alltid med något nytt. Spännande och roligt inför varje träning alltså. Jag har lärt mig att jag kan klara det mesta i träningsväg själv. Jag vet i dag hur och vad jag ska göra.”

Vill du komma i form? Har du ett mål att nå?
Då kan jag hjälpa dig.

Det ska vara roligt att träna, men för att träningen ska vara effektiv måste den anpassas efter dina förutsättningar. Jag erbjuder skräddarsydd utomhusträning året om i Stockholmsområdet. Tillsammans når vi dina mål.

Löpning
Vare sig du precis har börjat springa eller siktar på att slå personbästa på milen hjälper jag till med teknik och all annan träning som krävs för att du ska bli en starkare och snabbare löpare.

Funktionell styrke- och konditionsträning
Tillsammans ökar vi din styrka, snabbhet, uthållighet, rörlighet, explosivitet, balans och stabilitet – alla delar som ingår i en fungerande och vältränad kropp. Jag tar med träningsredskap och vi utnyttjar också allt som naturen har att bjuda på.

Priser 
Jag fakturerar antalet träningstimmar i slutet av varje månad. Avbokning 24 timmar innan passet. 

PT utomhus i Rålambshovsparken eller Vasaparken
Pris: 695 SEK/timme (inkl moms)

PT hemma hos (centrala Stockholm eller enligt överenskommelse)
Pris: 895 SEK/timme (inkl moms)

Träning i grupp
Kom i form tillsammans med kompisgänget eller kollegorna. Jag skräddarsyr ett upplägg som passar just er! Kontakta mig för mer info.

Vill du veta mer? Kontakta mig på pt@jennysunding.se.